Oldal nyomtatása

Kálmán autóalkatrész Kft.Untitled Document

MAN teherautók

Forrás: http://www.man.hu

MAN TGA

EGY NAGYSZERŰ TEHERAUTÓ

MAN TGA

Bárki aki megtapasztalja a TGA megjelenését, technológiai felfogásait, egyneműségét, érezheti az alapelveket, amelyekre épül: újítás és megbízhatóság, kényelem és biztonság, hatékonyság és gazdaságosság. A TGA egy nagyteljesítményű teherautó, fedélzetén mindenütt a legmodernebb technológiával. Nagy teljesítmény az útra, egy igazi álom. Egy teherautó, amelyben egyaránt örömét leli sofor és tulajdonos.

Fülkék

ÜDVÖZÖLJÜK A FEDÉLZETEN!

A TGA kielégíti bármely fülkével kapcsolatos igényét. Öt fajta fülkéből választhat. Ezeket úgy alakították ki, hogy tökéletesen megfeleljenek azoknak a változatos követelményeknek, amelyeket a nemzetközi hosszútávú-, illetve a rövidtávú szállítás és az elosztó forgalom támaszthat. A választék, az XXL, Európa legnagyobb fülkéjétől, a kompakt M fülkéig terjed. Az Ön igényei határozzák meg a választását.

Motor

A KÖZÖS NYOMÓCSÖVES BEFECSKENDEZÉSŰ (COMMON RAIL) DIESEL INDULÁSRA KÉSZ

A versenyzésben korábban már bizonyítottan nagy teljesíményre képes korszerű MAN közös nyomócsöves befecskendezésű diesel motor most szériafelszerelésként is kapható. A 353 kW-os (480 le) és 390 kW-os (530 le) hajtóművek erőteljesek és mozgékonyak. Mint a többi TGA hajtómű, ezeket is négy szelepes technológiával és kipufogógáz visszaforgatással szerelték fel, a kiváló fogyasztás és alcsony károsanyag kibocsátás érdekében.

Design

A TGA-NAK VAN STÍLUSA

Erőteljes és elegáns, független és eltéveszthetetlen - ez a TGA az utakon. Modern kialakítását már most kalsszikusnak tekintik. Mégis, használati értéke az, ami fémjelzi esztétikai vonzerejét. Áramvonalas formája minimális légellenállást és kedvező fogyasztást biztosít, amely tovább fokozható az opcionális légellenállást csökkentő csomaggal. Emellett, az ötletes légterelés csökkenti a menetzajt és a felverődést. Láthatólag a formának funkciója is van.

Kényelem

MINDEN AMIRE SZÜKSÉGE LEHET.

Bárki aki beleül a TGA ülésébe, fellelkesül annak nagyszerű belső terétől. A tér és az ergonómia egységének köszöhetően, minden út egy élmény. Nem pusztán a kezelőszervek funkcionális jellege, a felülmúlhatatlan kényelem vagy az elsőosztályú biztonság, hanem elsősorban az a lenyűgöző, ahogy a jármű egésze tükrözi a tiszta harmónia benyomását.

Tárolók & Tér

PAKOLJON BE!

A TGA fedélzetén sok praktikus polc és tárolórekesz található, hogy elhelyezhessen bármit, amire az úton szükség lehet. Egy apró figyelmesség, az elemes, a szélvédő fölé elhelyezett három részes poggyásztartó, melyet 85 kg tárolására képeztek ki. A kívülről és belülről is elérhető, és egy csak kívülről elérhető csomagtartó mérete is szembetűnő. Végül de nem utolsósorban, meg kell említeni, a jól átgondolt világítást, amely kiválóan megvilágítja a TGA belsejét.

Vezetőfülke

A PROFIK ESKÜSZNEK RÁ

A TGA olyan munkahelyet kínál, ami nem csak biztonságos, hanem kényelmes is. Ez magában foglalja a tér csodálatos érzete mellett, a jó kilátást nyújtó funkcionális vezetőfülkét, a kezelőszervek elhelyezését és az ülések tökéletes ergonómiáját, melyek minden igényt kielégítő változatokban elérhetőek. A fülke berendezéseinél felhasznált kiváló minőségű anyagok is azt mutatják, hogy minden részletre kiterjedt a figyelem. Itt minden annak megfelelően lett kialakítva, hogy a profikat segítse az első osztályú munkavégzésben.

Lakótér

ÖT CSILLAGOS KÉNYELEM

Foglaljon helyet a TGA-ban és lefogja nyűgözni légköre. A tágasság és az ergonómikus kényelem finom egyvelege, minden utat valódi élménnyé varázsol. Nem pusztán a kezelőszervek funkcionális jellege, a felülmúlhatatlan kényelem vagy az elsőosztályú biztonság, ami annyira magával ragadó, hanem az a mód, ahogy a jármű egésze sugározza a tiszta harmónia benyomását. Rögtön észreveszi. És megérzi az úton.

Biztonság

ELSŐ OSZTÁLYÚ BIZTONSÁG

Aligha lehet nagyobb biztonságban mint a TGA-ban. Mégpedig azért, mert innovatív elektronikus szabályozó berendezések járulnak hozzá a TGA aktív biztonságához.

 MAN BrakeMatic EBS-sel és fékvezérlés a rövid fékút és a fékbetét kímélése érdekében EFR elektronikus alváz felügyelő, amely felismer mindenfajta vezetési és terhelési körülményt és automatikusan hozzáigazítja a futóművet. Electronic Stability Program ESP (elektronikus stabilizáló program), amely jelentősen csökkenti a farolás, a bebicsaklás és a felborulás veszélyét. Lane-Guard-System - segéd berendezés, amely hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, amennyiben elhagyja a megjelölt sávot, anélkül, hogy jelezte volna. Adaptive Cruise Control ACC (alkalmazkodó tempomat) - nem csak a jármű sebességét szabályozza, hanem az előtte lévő jármű távolságát is.

Gazdaságosság

A TGA FELGYORSÍTJA AZ ÜZLETI FORGALMAT

Ha gyorsabban szeretne pénzt keresni, vezessen TGA-t, mert ezt a teherautót következetesen, a gazdaságos járműpark kialakításának megfelelő, optimális szállítási teljesítményt figyelembe véve alakították ki. Nagy hasznos teher, nagy teljesítmény, alacsony fenntartási költségek és magas értékállóság - mindezek gyors megtérülést eredményeznek. A fogyasztást figyelembe véve a TGA élen jár. Számos sajtójelentés igazolja:

Megbízhatóság

MEGBÍZHAT A TGA-BAN

A TGA úttörő abban, hogy fel van szerelve mindazzal, ami a legmodernebb manapság. Példaképpen: nagy megbízhatóság. Robusztus erőátviteltől kezdve, a futóművén keresztül a hálózatba kötött rendszereit figyelő digitális MANTronic rendszeréig, a TGA rengeteg újítással rendelkezik a maximális biztonság érdekében. Ha pedig szükség van rá, ott a MAN Service több mint 1400 szolgáltatóhelyével Európa szerte. A MAN EuroService 24 éjjel-nappal a szolgálatára áll. Mert csak akkor keres pénzt, amikor a TGA úton van. MANTronic - az összekapcsolt digitális rendszer figyeli a hálózatba kötött berendezéseket, időben észreveszi a meghibásodásokat és megelőzi a sérüléseket. Ellenőrző-rutin rendszer letisztult kijelzőkkel, lehetővé teszi az ellenőrzést a vezetőülésből, biztosítva az optimális üzemi körülményeket. Fedélzeti/külső diagnosztika gondoskodik minden fontos adat és információ elérhetőségéről a rendszerbeli eltérésekkel és a hibák okaival kapcsolatban.

 

MAN TGX tehergépjármű

MAN TGX nehéz kategóriás tehergépjármű a megfelelő választás belföldi és nemzetközi távolsági fuvarozáshoz. Háromféle vezetőfülke, az XL, XLX és XXL kényelmes teret nyújtanak mind a munkához, mind a pihenéshez.

 

TGM tehergépjármű

MAN TGM közép kategóriás tehergépjármű sokoldalú alkalmazásra. A 13 és 26 tonna közötti össztömeggel megfelel a könnyebb rövidtávú és távolsági fuvarokhoz, valamint építési területekre.

 MAN TGM közép kategóriás tehergépjármű

 


MAN TGS nehéz kategóriás tehergépjármű


MAN TGS nehéz kategóriás tehergépjármű rövidtávú és áruterítő fuvarozáshoz, valamint építőipari területekre is megfelelő. Három kompakt vezetőfülke választható: M, L és LX.

 MAN TGS nehéz kategóriás tehergépjármű

 

MAN TGL könnyű kategóriás tehergépjármű

MAN TGL könnyű kategóriás tehergépjármű városi és áruterítő fuvarozáshoz, valamint építőipari alkalmazásra. A ?2006-os év tehergépkocsija" meggyőző teljesítményt nyújt a 7 és 12 tonna közötti osztályban.

MAN TGL könnyű kategóriás tehergépjármű
 

Cimkék: MAN TGA

IWIW Facebook Twitter email

MMW - Megbízható, minőségi weboldal

Iveco alakatrész

MAN alkatrészek

Renault alkatrészek Scania tehergépkocsi alkatrészekSteyr teherautó alkatrészek

Volvo tehergépkocsi alkatrészek

Kipufogó Szervíz

Regisztrált felhasználóink szolgáltatásaink árából 10% kedvezményt kapnak.
További információk! >>>

Eliquid Akció, 36 alaplé

E-liquid Akció, Vamo V9 és V10

E-cigi, E-cigi Áruház

Ecigi, E-cigi

Kamagra Ár